”Sydämenlyönti voi muuttaa maailman” – Metin Hara

Kirjoittaja

”Sydämenlyönti voi muuttaa maailman” – Metin Hara

Tässä postauksessa minulla on ilo esitellä teille istanbulilainen new age dervissi, Metin Hara. Arvostaen hänen erityisen laaja-alaista sekä henkistä että fyysistä tietoa ihmisestä, Metiniä voisi kenties kutsua myös nimellä moderni suufi. Hän edustaa tulevaisuuden kokonaisvaltaista lääketiedettä. Metinille on mahdollista varata vastaanottoaika (englanniksi tai turkiksi) joko Zoomilla tai henkilökohtaisesti Istanbulissa.

Kuka on Metin Hara?

Metin Hara, joka on omaksunut tehokkaan hoitotavan yhdistämällä tietoa erilaisista energiamenetelmistä sekä modernista lääketieteestä, osoittaa sekä käytännössä että tieteellisesti, mihin rakkauden ja ajatuksen voima pystyy.

”Healing is not a business of the mind, but the love.”

Metin Hara

Metinillä on moniammatillinen ja laaja tausta mm. näyttelijänä, puhujana ja kirjailijana. Lisäksi hänellä on sekä yliopistotasoinen koulutus modernista lääketieteestä että laaja-alainen ymmärrys ihmisen energeettisestä järjestelmästä ja henkisyydestä. Myös omakohtaiset kokemukset vakavista sairauksista sekä parantumisista täydentävät hänen kokonaisvaltaista osaamistaan. Metin on laajasti tunnettu etenkin Turkissa sekä koulutusten ja seminaarien pitäjänä että auttamistyöstään henkilökohtaisen vastaanottonsa kautta.

”Illness is actually the path that leads to healing.
Bless the illness! If you are having any type of health disorder, look deep into your mind. You will find the seeds of it there.”

Vuonna 2008 ”Trusthuman-İnsanagüven” -projektin toteuttanut Metin on siitä lähtien koskettanut ihmisten elämää yksityisistuntojen ja ryhmäseminaarien kautta mottonaan ”Erilainen maailma on mahdollinen”. Trusthuman (turkiksi İnsanagüven) on filosofia, jossa on 3 osa-aluetta, joiden kautta ihmiselämää voidaan todistetusti muuttaa: 1. fyysinen terveys, 2. psyykkinen tasapaino, 3. henkinen matka.

Metin on perustanut Trusthuman Academyn vuonna 2014 osoittaakseen, että jokaisella yksilöllä on lahja tarjottavanaan maailmalle.

”I see in each of these people whom you see as an apprentice, an adept.”

Monissa kotimaansa yliopistoissa, lääketieteellisissä tiedekunnissa ja terveyslaitoksissa koulutuksia sekä seminaareja pitänyt Metin on järjestänyt näitä tilaisuuksia myös ulkomailla opettaakseen, miten rakkaus ja ajatuksen voima vaikuttavat ihmisten terveyteen niin tieteellisesti kuin käytännössäkin.

”The only one you can change on earth is yourself
and you should know that:
If you change, the world will change.”

Metinille voi varata vastaanottoajan (englanniksi tai turkiksi) henkilökohtaisesti Istanbulissa tai Zoomin välityksellä: +90 543 360 90 49 tai [email protected]

”Olemme päivittäin ladatut täyteen odotuksia, sääntöjä, sosiaalisia rooleja, haasteita ja ohjeita. ”Et riitä!” välittyy kaikkialta ja aiheuttaa loukattujen ihmisten epidemian. Mitä sanoisit, jos sanoisin sinulle, että sydämesi syke voi muuttaa maailman? Se näyttää mahdottomalta, eikö?”

Keho-mieli-henki lääketiede

”There is no doubt that future medicine will be body-mind-soul medicine. This approach does not deny nor exclude any medicine, nor does it reject science.

The body-mind-soul is a trinity. Every bodily disorder (the leaves of a plant) refers to a discomfort in the mind (the body of a plant) and a spiritual blockage (the root of the plant).”

Sivu kirjasta Metin Hara: ”Invasion of love” The Path.

”Do not pray null and void prayers;
one who wants to have a tree, plants seed.”
-Rumi

Lämmin kohtaamisemme

Istanbulin perheeni antoi minulle lahjaksi Metinin kirjan ”Invasion of Love” The Path, joka kosketti minua syvästi. Kirjasta on muodostunut minulle yksi niistä tärkeistä kirjoista, joihin palaan aina uudelleen, ja joka kulkee oppaanani kohti tasapainoa ja terveyttä.

”Existing through creation is healing. You create yourself every moment.”

Kun sitten eräänä päivänä perheeni kertoi minulle, että Metin olisi tulossa kotiimme tapaamaan ja hoitamaan poikaani ja minua, pidin tätä pelkästään perheeni ilmiselvänä jekkuna. En uskonut tähän hetkeäkään. Nimittäin Suomessa emme ole tottuneet tällaiseen palveluun – saati että joku koko maassa tunnettu henkilö, ja henkinen opettaja, olisi näin auttamishaluinen ja palveluhenkinen. Mutta kun ovikellomme soi, koin iloisen ja hämmentävän yllätyksen. Ovella minua tervehti valoisa, vaatimaton ja lämmin nuori mies, reppu selässään, esittäytyen Metin Haraksi ja sanoen: ”Minulla on tänään aikaa pojallesi ja sinulle niin paljon kuin te vain tarvitsette”. Tuossa pienessä hetkessä ymmärsin välittömästi liikuttuneen kiitollisena, että olin ilmiselvästi tavannut Rumin viisaan perinnön vaalijan, nykyajan suufin. Sydämen valo oli saapunut kotiimme.

”Your smile of today will deliver your smile of tomorrow.
The love of today will create heaven tomorrow.”

Keskustelimme ensin kaikki kolme yhdessä laaja-alaisesti ja kokonaisvaltaisesti ihmisestä. Sen jälkeen molemmat, poikani ja minä, keskustelimme Metinin kanssa erikseen henkilökohtaisista tilanteistamme. Saimme myös konkreettisia vinkkejä ja hoito-ohjeita tervehtymiseen ja balansoimiseen. Lopuksi Metin teki meille molemmille hoidot. Kiirettä ei ollut. Tunsimme hänen aidon auttamishalunsa ja läsnäolonsa. Ymmärsimme myös hänen laaja-alaisen tietomääränsä – ja lisäksi hänen kokonaisvaltaisen viisautensa ihmisen kerroksellisuudesta sekä henkisyydestä. Ja mikä myös arvokasta, Metin kertoi avoimesti henkilökohtaisia kokemuksiaan kuin vertaistueksi.

”Healing is not suppressing the pain in your body and removing the symptoms of sickness, but prompting all the remedial systems of the body.”

Minulle oli myös merkityksellistä huomata, että kymmenien vuosien opiskeluni, kokemukseni ja työni mm. kiinalaisen lääketieteen parissa nivoutui saumattomasti yhteen Metinin tiedon ja kokemuksen kanssa. Ymmärsimme toisiamme helposti ja luontevasti. Oli hyvä kokea käytännössä, että syvä tieto ihmisestä todella on kaikkialla maailmassa yksi ja sama. Hänen valonsa jätti minuun pysyvän jäljen.

Kirja ”Invasion of Love” The Path

The Path on ensimmäinen kirja Metinin kolmiosaisesta ”Invasion of Love” -kirjasarjasta. Kirja on harvinaislaatuisen laaja-alainen ja tuhti paketti tietoa ihmisestä sisältäen niin fyysisen-, mielen- kuin henkisenkin tason asiantuntemuksen. Tämän lisäksi löydät kirjasta käytännön harjoituksia sekä suuren määrän syvällistä viisautta tervehdyttävälle ja balansoivalle matkallesi itseesi, jota Metin kutsuu ”rakkauden matkaksi”.
Kirja löytyy mm. verkkokirjakaupoista.

”The mind directs you to the illusion and the heart to the truth.
Whichever you listen to, you will find yourself there.”

Kirja Metin Hara: ”Invasion of love” The Path.
Kirja Metin Hara: ”Invasion of love” The Path.

”Humanity is just like a huge divine orchestra.
Now it is high time the universe´s best music was orchestrated.
The music of love.
Now!”

Lisätietoa: www.metinhara.com

You Tube-kanavat:
Trusthuman
İnsanagüven

Lihavoidut lainaukset ja piirretty kuva Metinin kirjasta ”Invasion of Love” The Path.

Jaa tämä postaus

Lue lisää
postauksiani

Balat – kansainvälistä historiaa ja luovuuden rouheaa roisketta

Balat on eri. Se ei ole vain yksi kaupunginosa muiden joukossa. Se kertoo sinulle elämästä tavalla, joka saattaa hämmentää ja hämmästyttää. Balat roiskauttaa silmillesi villisti koko elämän kreisin kirjon. Ensin ehkä rujosti, mutta sitten...

Road trip Istanbulista turkoosin Aigeianmeren rannikolle

İstanbul Modern – modernia taidetta monipuolisesti

Ruoka – osa 2: herkut, leivonnaiset ja jälkiruuat

Balat – kansainvälistä historiaa ja luovuuden rouheaa roisketta

Balat on eri. Se ei ole vain yksi kaupunginosa muiden joukossa. Se kertoo sinulle elämästä tavalla, joka saattaa hämmentää ja hämmästyttää. Balat roiskauttaa silmillesi villisti koko elämän kreisin kirjon. Ensin ehkä rujosti, mutta sitten...

Road trip Istanbulista turkoosin Aigeianmeren rannikolle

İstanbul Modern – modernia taidetta monipuolisesti

Seuraa SHS:a somessa

Kaunis kiitos kun kiinnostuit blogistani!

Käy tykkäämässä, niin tutustut ihmeiden Istanbuliin ja sukellat suloisiin seikkailuihin aina uusimpien postausteni parissa!